október 19, 2016

Rubway termékváltozatok

magyar_termek

Rubway Multisport Flow és Shield kerékpárutak azonos tulajdonságai

A Rubway Multisport rendeltetésszerű kerékpáros, valamint gyalogos forgalom teherbírására tervezett kerékpárút. Mindkét Rubway Multisport termékváltozat rendelkezik az alábbi előnyös tulajdonságokkal.

Egyenletes felszínű burkolat a teljes élettartam alatt

A Rubway Multisport kerékpárutak burkolata teljes élettartama alatt megőrzi felszíne egyenletességét, azaz nem képződik rajta kátyú, nem töredezik, nem púposodik fel.

tapadasKiváló tapadási és gördülési tulajdonságai az aszfalt kopóréteghez hasonlóak. A Rubway Multisport aszfaltnál rugalmasabb burkolata jobban ellenáll az útpályaszerkezet alépítménye mozgásának, mint az aszfalt vagy a beton burkolat.

homersekletA Rubway Multisport ellenálló a faggyal, az erős napsugárzással és a hőtágulással szemben is. Ez a tény azért bír nagy jelentőséggel, mivel a hagyományos útburkolatként használt anyagok állagát és a burkolat integritását jelentősen roncsolhatja a hidegebb hónapokban napon belül akár többször is megismétlődő hőingás, mely kátyúsodáshoz, felületi repedések kialakulásához vezethet.

Karbantartás terén felülmúlja az aszfaltot

koltseghatekonyEgyúttal a Rubway Multisport teljes élettartama alatt felmerülő karbantartási költségei alacsonyabbak az aszfalt borítású utakhoz képest mellett. A javított felület az eredeti burkolattal megegyező tulajdonságokat és utazási komfortot biztosít, karbantartás után is fuga- és dilatáció-mentes marad.

keziA kopóréteg sérüléseinek javítása könnyen, gyorsan, alacsony élőmunka-igénybevétellel, kézi erővel is elvégezhető.

Vizsgálatok által hitelesített terméktulajdonságok

emiA Rubway Multisport előnyös tulajdonságainak hitelesítését és a Nemzeti Műszaki Értékelés elkészítését az Építésügyi Minőségügyi Innovációs Nonprofit Kft. (ÉMI) végezte.

ujrahaszn1 km Rubway Multisport kopórétegében több, mint 2000 darab, átlagos méretű személyautó-abroncs gumitartalmának környezetbarát újrahasznosítására kerül sor.

A vizsgálatok eddigi eredményei alapján biztonsággal kijelenthető, hogy termékünk nem minősül tűzveszélyesnek, egyúttal a környezetet szennyező káros anyagok sem oldódnak ki belőle.

ikonok2_

 

A Kriba-Hungary Kft. által fejlesztett Rubway Multisport fantázianevű termékcsalád 2017-ben megszerezte az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft által kibocsátott Nemzeti Műszaki Értékelést és a „2+ rendszerű” Üzemi Gyártásellenőrzés Megfelelőségi Tanúsítványt.